A HART-Technik Ipari Eszközkereskedelmi Kft. 1989. óta foglalkozik kéziszerszám nagykereskedelemmel.

A társaság székhelye és kereskedelmi központja Pomázon található, ahol nagykereskedelmi raktárunkból több mint 5.000 cikkelemből álló készlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.

Kizárólagos forgalmazója vagyunk a professzionális kategóriájú King Tony márkanevű szerszámoknak. Termékpalettánkat az Önök és a piac változó igényeinek megfelelően, folyamatosan felülvizsgáljuk és bővítjük. Saját áruszállító járművünkkel körfuvar formájában teljesítjük a megrendelések kiszállítását. Az érvényben lévő túraútvonalakkal kapcsolatban érdeklődjenek áruforgalmi előadóink és üzletkötőink elérhetőségein.

Honlapunkat megújítottuk, egyben Vállalati Portálként is működik, amelyet elsősorban kereskedő ügyfeleink színvonalasabb kiszolgálása érdekében alakítottunk ki. A honlap folyamatosan fejlesztés alatt áll és igyekszünk ügyfeleinket minél több információval segíteni.

Bízunk abban, hogy munkánk eredménye ügyfeleink elégedettségét szolgálja.

Kérjük, hogy amennyiben honlapunkkal és tevékenységünkkel kapcsolatban észrevétele van, illetve további információra van szüksége, keressen bennünket bizalommal az Elérhetőségeinken.